Blog

Aktivity nad rámec našeho standardu. Co nás baví a rádi se o vše podělíme s Vámi.  

"Setkání a diskuse lidí z kruhů HR nebo pozice blízké náboru nových kolegů." Zazněla specifika zaměstnávání uprchlíků utíkajících před válkou na Ukrajině v prostorách OPERO Praha. Aktuální situace kolem války na Ukrajině se nás dotýká a hledáme způsoby, jak pomoci uprchlíkům, kteří do naší země přicházejí. Jedním z největších úskalí vnímáme jejich...

Za společnost Opletalová & partners děkujeme a vážíme si pozvání do výuky a diskuse s vysokoškolskými českými a zahraničními studenty v rámci manažerské psychologie a sociologie na Fakultě podnikohospodářské na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Pozvání do pořadu "Slovo má" k Petru Schwankovi přijala Šárka Taxová. Zveme Vás k poslechu, nebo vizuálnímu záznamu od společnosti EP Events and Production.

Sdílená radost, dvojí radost. Díky skoro již uběhlému roku 2021 Opletalová & Partners, kvalitní spolupráci se všemi našimi klienty v oblasti Executive Search & Recruitment services v roce 2021, podporujeme sociální podnik Prádelna Zelený ostrov.

Nemůžete najít práci? Víme, že se situace nezlepšuje a řada lidí dnes potřebuje pomoci při hledání zaměstnání, a proto ve spolupráci s Městem Pečky podáváme pomocnou ruku. Ing. Šárka Taxová poskytuje konzultace každé úterý pro všechny zájemce. Součástí bezplatné osobní konzultace je vypracování vašeho životopisu, profilu na profesní sociální síti a...